>

EL PESSEBRE Plaça Major, 1, 17483 Bàscara, Girona

El Pessebre Placa Major 1 17483 Bascara Girona
EL PESSEBRE es un estupendo alojamiento que ofrece un ambiente inmejorable en sus instalaciones. Buena cocina para saborear y disfrutar la buena comida. Ubicado en El Pessebre Placa Major 1 17483 Bascara Girona lo forma un equipo totalmente comprometido con el cliente. Puedes ver, a continuación, opiniones de otros clientes que ya han pasado por aquí.Las reseñas más útiles de EL PESSEBRE

NarrowAscent – 1 estrella

Vam anar a veure un pessebre vivent y ens varem trobar una Declaració política de la independència amb alçament de bandera y traduït amb 5 idiomes y soldats marcant al so de crits de llibertat. Quin rentat de cervell. No te cap lloc allà ni res a veure amb lo que hem pagat per venir a veure. Portem més de 10 anys venint i intentant convertir alguna cosa tan maca en una plataforma política no importa quin costat sigui fa vergonya. Hi ha un lloc per tot. Aquest no és el lloc correcta. Ens fa llàstima pero serà l’últim any que vindrem.

Jaume Teixido – 5 estrellas

El millor pessebre vivent de Catalunya. Molt emocionant en un marc incomparable. No deixeu-lo de visitar. L’únic punt feble, és la gran afluència de públic fa que les primeres escenes ‘sinó ets a 1a fila), a la plaça, no vegis res de res. En acabar, vam rebre un got calent de caldo Aneto. En altres pessebres vivents, pel mateix preu o menys, ens havien obsequiat amb una degustació d’un got de vi amb una butifarra (Tona), això si la qualitat del pessebre Bàscara és la millor!!

Dmitri Konstantinovich – 4 estrellas

Un pessebre vivent prou realista i fidel a l’època representada. El recorregut no és massa llarg però molt complet. Es passa pel cantó del riu i la part històrica del poble, cosa que li dóna encara més un aire èpic. El punt negatiu és que els figurants estan absolutament estàtics, que a diferència d’altres pessebres vivents, li treu una mica d’encant als figurants que fan oficis com per exemple el fuster. Al final un got de brou Aneto deixa un bon sabor de boca.

Jordigarriga Dicdic – 5 estrellas

Fantastic restaurant menu 18€ entre semana i 25€ els caps de semana menja molt bo productes de proximitat i ben elaborats raccions generosas molta amabilitat es petitet i cal reservar despres de 20 anys voltant pel emporda he descobert un lloc que val la pena probarlo perque ven segur que repetireu

Antoni Bordas – 5 estrellas

(Traducido) Cuando si ponen ganas y cariño en la cocina el resultado no puede ser otro. Gracias “Sisco”. Un muy buen menú a un buen precio. (Texto original) Quan si posen ganes i carinyo a la cuina el resultat no pot ser un altre. Gràcies “Sisco”. Un molt bon menú a un bon preu.

Joan Quintana – 5 estrellas

Un pessebre digne de visitar, tant per l’anunciació, com pels efectes visuals, com pels quadres ben aconseguits, com pel poble emmurallat, com per les coves naturals a la vora del riu…Tot un poble volcat en aquest esdeveniment, com ha de ser un bon poble

jordi agramonte – 5 estrellas

Local pequeño con ambiente íntimo. Menú del dia por 25 euros con un producto fresco y bien elaborado. Todos los platos muy bien elaborados y presentados. Nuestra experiencia resultó muy gustosa. El steak tartar exquisito y el brownie de postre delicioso

Eva – 4 estrellas

(Traducido) Una obra tradicional en un paisaje muy bonito. Mejor ir días no festivos para evitar colas. (Texto original) Una obra tradicional en un paisatge molt bonic. Millor anar-hi dies no festius per evitar cues.

Juani Funes – 2 estrellas

Massa cara l’entrada, i aunque jo estic d’acord amb la llibertad del presos politics i la lluita del poble catala, la introduccio del principi, crec que no venia a compte, en una escenificacio de un pessebre vivent.

Paco Triguero – 5 estrellas

Es local pequeño pero muy acojedor el cual lo hace su dueño y amigo xicu el cual si te dejas llevar y aconsejar por su sabiduría culinaria disfrutarás de unos exquisitos manjares y una agradable estancia

Xavier Pagès Calvo – 5 estrellas

Buena materia prima. Excelente elaboración. Trato muy correcto. Precio muy razonable. Absolutamente recomendable. Necesario reservar para asegurarse plaza. Totalmente recomendable.

Rob Merino – 5 estrellas

Excelente restaurante de cocina de temporada. Carta cantada con 5 primeros, 5 segundos y 5 postres de altísima calidad. Cocina tradicional bien hecha y bien presentada.

Marta Montasell – 2 estrellas

Llàstima !!! si no fos pel preu de les entrades 8€ els grans i 4€ els petits. Tampoc ens ha agradat q fos tant estàtic i NO HI HAVIA CAGANER!!!! No tornarem.

Jose Menchon – 5 estrellas

Pessebre vivent tradicional. Hi ha una part de recorregut que es fa al centre del poble i una altre al costat del riu. Molt recomanable!

Josep Maria Insa – 5 estrellas

(Traducido) Lugar interesante. Buena calidad. recomedable (Texto original) Lloc interessant. Bona qualitat. Recomedable

Geoff Puttock – 5 estrellas

(Traducido) Muy buena comida y vino. Gran servicio . (Texto original) Very good food and wine . Great service .

josue muntanyola – 5 estrellas

(Traducido) Fantástica … Cocina de primera !!! (Texto original) Fantástica… Cuina de primera!!!

Anna gp – 1 estrella

Muy mala organización, mal indicado, excesivamente caro por la pésima representación. He visto mucho mejores.

Antoni Busquets – 4 estrellas

Lloc molt tranquil i acollidor. Menú molt bó i preus accessibles. Recomanable i recomanable reservar

Jordi Aluma – 4 estrellas

(Traducido) Muy agradable y buena cocina (Texto original) Molt agradable i bona cuina

Mapa de localización de EL PESSEBRE

Concretamente, la localización de EL PESSEBRE es Plaça Major, 1, 17483 Bàscara, Girona, y su teléfono Añadir número de teléfono

Fotografías para conocer EL PESSEBRE


Descubre más restaurantes en Girona