>

Restaurant El Tiro Ptda del Coscollar, s/n, 25250 Bellpuig, Lérida

Restaurant El Tiro Ptda Del Coscollar Sn 25250 Bellpuig Lerida
Restaurant El Tiro es un estupendo alojamiento que ofrece un ambiente inmejorable en sus instalaciones. Buena cocina para saborear y disfrutar la buena comida. Ubicado en Ptda Del Coscollar Sn 25250 Bellpuig Lerida lo forma un equipo totalmente comprometido con el cliente. Puedes ver, a continuación, opiniones de otros clientes que ya han pasado por aquí.Las reseñas más útiles de Restaurant El Tiro

Mireia Fernández MEIA – 2 estrellas

Menjar casolà i plats abundants. Cuinen amb poca sal, o sigui que el menjar està ‘soso’. El menú de cap de setmana és de 17€. No tracten igual als clients habituals que els que hi anem de passada, van atabalats i amb presses. El local és bastant cutre, passat de moda. Ens va tocar la taula de sota l’aire condicionat i vam passar fred, ja que el tenien a tope per refredar tot el local. El wc brut i amb molta pudor a pixums. Jo no hi tornaria pas.

Alex Carrera – 3 estrellas

Restaurant casolà, cuina típica de les terres de Lleida (cargols, esqueixada, galtes de porc, callos.. ).Bona relació calitat preu. Menú a partir de 15€ per persona. Ideal per anar amb nens, ja que al estar apartat, no hi ha cap carretera a prop i tenen força espai per jugar. Fàcil i abundant aparcament.

Carles Carrera – 5 estrellas

(Traducido) Se come muy bien, ir pronto o pasada la hora del desayuno o reservar sino igual no encuentras sitio. (Texto original) S’hi menja molt be, anar-hi aviat o passada l’hora d’esmorzar o reservar sinó igual no trobes lloc.

Marcel Garriga – 4 estrellas

Comida casera, bien hecha. Se suele llenar de gente en desayunos de cuchara especialmente los fines de semana. Lugar rustico, con buena atencion y servicio correcto. No es especialmente rapido, pero es lo que tarda la cocina en hacer la comida.

Joan Reig – 5 estrellas

Restaurante de cocina casera muy bien hecha. De ambiente rústico y con trato amable. Se llena cada día a la hora de comer, con lo que es recomendable reservar. Posiblemente la mejor relación calidad/precio de la zona.

Ester Torrens – 5 estrellas

M’ha sorprès molt gratament, el menjar es bonissim. Quan arribes al lloc i veus el restaurant de fora penses que no valdrà res, però a dina no està mal. El menjar tot bonissim. Exquisit. Recomanable

Jordi Farré – 3 estrellas

Correcte. Menjar de menú abundant. Preu correcte. En cap de setmana no és car, però no deixa de ser el mateix menú de dies laborables a preu diferent (no exagerat, és dina per uns 15€)

Ferran MS – 4 estrellas

Restaurant de cuina casolana amb preus raonables, el local es auster però hi ha molta tranquil·litat i està una mica apartat. Es menja molt bé, racions adequades.

Jonattan Nieto Sánchez – 5 estrellas

Comida casera y de calidad. Unos canelones y carne a la brasa. Atención rápida y eficiente. Ambiente agradable, cercano. La cocina abre a las 13:00h.

Nefertari Isis – 4 estrellas

Sitio acogedor,aunque un poco falto de mantenimiento,se come bien en relación calidad precio,en un entorno agradable y una terraza bien orientada

Joan Farre – 5 estrellas

(Traducido) Muy buena comida y a un precio raonsble !!!! (Texto original) Molt bon menjar i a un preu raonsble!!!!

Codrut Constantin – 5 estrellas

El lloc en si no es gran cosa, pero es poden menjar àpats espectaculars. Tot els plats són boníssims a un preu bastant raonable.

Enrique GARCIA ESCOSA – 4 estrellas

Un lugar dificil de encontrar y muy facil de comer bien, bien…. y un precio mejor. Llamar antes para reservar. Lunes cierra.

Manel Farre Rius – 3 estrellas

Esta bé, punt. La qualitat i la quantitant son correctes, el lloc deixa molt que dessitjar, pel preu el considero un lloc car

jj palau – 5 estrellas

Restaurant amb menjar de casa iamb molta tranquilirat molt bon lloc per anar-hi amb canalla ..b9n servei

Mapa de localización de Restaurant El Tiro

Concretamente, la localización de Restaurant El Tiro es Ptda del Coscollar, s/n, 25250 Bellpuig, Lérida, y su teléfono 973 25 14 45

Fotografías para conocer Restaurant El Tiro


Descubre más restaurantes en Lleida